Trouwring Actie -20%

Actie op trouwringen van 01/02/2022 t.e.m. 30/04/2022. Bij aankoop of bestelling van trouwringen krijg je een directe korting van 20%. Prijzen zijn inclusief de gravures en garantie. Onze merken: Tessina, DUO, Traditions, F’OrU, Mémoire, Mathisse, Amici, uw ring op maat door ons uitgetekend en uitgevoerd door onze specialisten? Er is zeker voor ieder wat wils ……….

Update 2 Conavirus

Beste klanten, naar aanleiding van de beslissing van de regering zijn wij verplicht onze deuren te sluiten, alvast tot 5 april. Wij blijven bereikbaar via mail: marijke.debusser@telenet.be en natuurlijk ook altijd welkom hier op onze webshop! Onze gezondheid primeert en hopen op deze manier ook zo ons steentje te kunnen bijdragen. Hopelijk tot binnenkort! Vele […]

Update Corona

Tijdens de duur van de maatregelingen i.v.m. het Corona-virus zal de winkel nieuwe openingsuren hanteren. OPEN van maandag tot vrijdag 9u-12u & 13u-18u zaterdag, zondag en feestdagen gesloten. Wij hopen op jullie begrip en verwelkomen jullie tijdens de week nog meer dan anders !